Program


Kean, a színész
2

Kean, a színész

A világ legnagyobb színésze, a velszi herceg jóbarátja, a londoni úrinők bálványa, Edmund Kean nem lép színpadra soha többé. Jó, még ma este, de tényleg utoljára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 24. szombat, 19:00

Alexandre Dumas - Jean Paul Sartre: Kean, a színész
a Thália Színház saját előadása

A világ legnagyobb színésze, a velszi herceg jóbarátja, a londoni úrinők bálványa, Edmund Kean nem lép színpadra soha többé. Jó, még ma este, de tényleg utoljára. Hitelezők szorongatják, féltékeny férjek tennék el láb alól, és régi barátján csak ő segíthet. Még az hiányzik, hogy szerelmes legyen. Szerelmes. Amikor feltűnik egy szökevény menyasszony, aki színésznő akar lenni mindenáron…

Edmund Kean kezében a nők, a színház és a sorsa – de mi ebből az övé igazán? Szebb romantikus vígjátékot talán soha nem írtak.

 

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Békés Dénes, a harmincas éveiben járó, sikeres nőgyógyász véletlenül bezárja magát a rendelőjébe. Ezzel kezdődnek a problémák. Vagy nem, talán nem is ezzel kezdődnek: hanem azzal, hogy nem mer igazat mondani.

Freud 1939-ben, élete vége felé Angliában él, halálos betegséggel küzd, és egyetlen vágya, hogy az életművét méltó módon hagyja az utókorra. Egy éjszaka azonban beállít hozzá egy fiatal nő, aki mindent felforgat: rá akarja venni Freudot, hogy vegye kezelésbe, és ezért hajlandó még a ruháitól is megválni. A jóhírét féltő professzor kétségbeesetten próbálja kidobni a nőt, de kiderül, hogy ő bizony sokkal több, mint egy idegesítő megszállott… A titokzatos idegen egy régi páciensről akar beszélni… De vajon milyen hibát vétett a legendás professzor? És mi az ára annak, ha egy pszichiáter téved?

Ajánló


Minden normális, modern férfinak három menyasszony az ideális, csak légiutas-kísérők legyenek, és menetrend szerint elkerüljék egymást.

A vendégek: befutott, sármos, negyvenes férfiak. A házigazda: Lady Rosemary, akibe egyetemistaként reménytelenül szerelmesek voltak. De feltámad a remény most,…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!