Program


Kaukázus

Kaukázus

A Kaukázus együttes berobbanásától kezdve egy sajátos zenei stílust valósított meg a magyar könnyűzene palettáján. Zenéik az alter, a pop, a rock, a népi- és világzene határán mozognak. A 2024-ben debütáló Kaukázus Rézágyú formáció által ezek az eredeti Kaukázus slágerek szólalnak meg fúvós rezgéssel, ütős pergéssel, és klasszikus gitárral a fronton álló énekes, dalszerző, szövegíró Kardos-Horváth János hangján.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 6. szombat, 20:30

A Kaukázus együttes berobbanásától kezdve egy sajátos zenei stílust valósított meg a magyar könnyűzene palettáján. Zenéik az alter, a pop, a rock, a népi- és világzene határán mozognak. A 2024-ben debütáló Kaukázus Rézágyú formáció által ezek az eredeti Kaukázus slágerek szólalnak meg fúvós rezgéssel, ütős pergéssel, és klasszikus gitárral a fronton álló énekes, dalszerző, szövegíró Kardos-Horváth János hangján. A szövegcentrikus dalok az élet sodró lüktetésének, színes vibrálásának megjelenítésére törekszenek, mindennapi, ám létfontosságú témákon át ívelve. Természetvédelem, szerelem, buli, Tesco, Szalai Éva, Celeb, Pingvin… Mindegyikkel találkozni fogtok a dallamokon keresztül lehengerlő bulihangulatban! Fújjátok velünk együtt!

Ajánlatunk


A formabontó darab egy párkapcsolati történet, amelyben Rezes Judit és Szabó Győző népszerű dalok és izgalmas koreográfiák segítségével mutatják be kapcsolatuk ívét, annak csodáit és nehézségeit. Történeteik saját történetek, megélt, igazi állomások. Az előadás ezért személyes érintettséggel, őszintén és kendőzetlenül mesél nekünk róluk. Valóság és fikció keserédes keveréke a közismert színész pár által megálmodott egyszerre vicces és szívszorító előadás. Szórakoztató, ironikus és gyakran fájdalmas helyzeteket megmutató játék, amelynek történetei egyediek, mégis mindenki számára ismerősek.

Hősünk, kicsi létére, nagy segítsége szeretne lenni édesapjának, akinek folyton arra kell ügyelnie, hogy megóvja aprócska gyermekét attól, hogy bajba ne keveredjen a nagy segítés közepette. A féltés, óvás ellenére a baj elkerülhetetlen, és- mint azt tudjuk- nem jár egyedül. Viszontagságos útja során rengeteg akadályt kell leküzdenie, mire elérkezik az őt megillető helyre.

A vendégek: befutott, sármos, negyvenes férfiak. A házigazda: Lady Rosemary, akibe egyetemistaként reménytelenül szerelmesek voltak. De feltámad a remény most, a legszebb férfikorban. Húsz éve várt egyéjszakás kaland az oxfordi kollégisták találkozóján. Hét férfi és egy nő – mindenki egyért, egy mindenki ellen.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!