Program


HTMSZSZ'18 Autótolvajok (Zenta)

HTMSZSZ'18 Autótolvajok (Zenta)

Zentai Magyar Kamaraszínház
vígjáték
1 óra 55 perc egy szünettel
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 19. csütörtök, 19:30


A tizenéves Móninak nem kell egy kis zűrzavarért a szomszédba mennie, könnyen megteremti a káoszt maga körül: hiányzó család, méltatlan barátok, alkalmi ismeretségek, amiket jobb lenne elkerülni. Fiúk és férfi ak, de sose azok, akikre szüksége lenne. És hát az örök gond: hogyan szerezzünk pénzt könnyen, gyorsan, fáradság nélkül? Ötletben nincs hiány, kár, hogy egyik se nyerő.

Németh Ákos sodró lendületű vígjátéka nem várt fordulatok során rohan a végkifejlet felé. Könnyű lenne a darab szereplőit, a társadalom peremén épp csak megkapaszkodó alakokat figyelmen kívül hagyni, de nagyon is vágynak a figyelemre. Könnyedén csalják csapdába saját magukat, zsákutcából zsákutcába futnak, a túlélés művészei. Csakhogy nincs az a rossz helyzet, amit ne lehetne tovább rontani. És valljuk be, ez olykor komikus pillanatokhoz vezet...

Legyen egy vígjáték tárgya bármilyen alávaló vagy becstelen vagy méltatlannak tűnő vagy jelentéktelen, írni, próbálni, már csak gondolni is rá – öröm, sugallja a szerző. A vígjáték szereplői természetesen valódiak, így a képzelet szülötteivel való bármely azonosságuk véletlen egybeesés.

Szereplők:

Móni, akit (majdnem) mindenki Ankének szólít, felszolgál egy étteremben: Lőrinc Tímea
Lacika, műtősfiú, aki ismeri a méregszekrény kódját: Papp Arnold
Áron, felszolgál egy étteremben (már amikor kedve van): Dévai Zoltán
Ildikó, egy étterem vezetője, akit mindenki szeretne hazakísérni: László Judit m. v.
Molnárné, gyógyszerész, nagyon szingli: László Judit
Dal, alvilági üzletember: Virág György
Doktor, idős orvos, aki túl sok temetést látott: Virág György
Nanette, idős hölgy, kutyával, és ebből csak a baj van: Verebes Judit
Lukács atya, plébános: Szilágyi Áron
Ferike, rendőrzászlós: Szilágyi Áron
Motoros rendőr, a motorja sokat tud autópályán, de ez pont nem érdekes: Szilágyi Áron
Brünn, problémákat old meg: Nesić Máté

Kosztümtervező: Janovics Erika
Díszlettervező: Kálló Béla
Asszisztens: Rutonić Róbert

Rendező: Németh Ákos

Ajánlatunk


Békés Dénes, a harmincas éveiben járó, sikeres nőgyógyász véletlenül bezárja magát a rendelőjébe. Ezzel kezdődnek a problémák. Vagy nem, talán nem is ezzel kezdődnek: hanem azzal, hogy nem mer igazat mondani.

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Ajánló


Tarlington. Mervyn, a kisvárosi szálloda recepciósa mindig arra várt, hogy életének dögunalmát fölkavarja egy igazi dráma. Amikor lövés dörren az…

Minden normális, modern férfinak három menyasszony az ideális, csak légiutas-kísérők legyenek, és menetrend szerint elkerüljék egymást.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!