Program


Csoda korban élünk (Szigliget)

Csoda korban élünk (Szigliget)

Michael Frayn-Hamvai Kornél: Csoda korban élünk
bohózat
2 óra 30 perc, egy szünettel

Ódon kastély. Összezárt emberek. Mint egy krimi: valaki eltűnik. De muszáj egy távolról jött riporternek interjút adnia – tehát beugrik valaki helyette. És ha már beugrott, hogy mentsék a helyzetet – az ő helyére is be kell ugrani.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 1. vasárnap, 19:00

Ha volt az Ön életében pillanat, amikor másnak adta ki magát, és megúszta, akkor ez a fergeteges bohózat nem Önről szól.

Mindenki más bőrébe bújik. Egyedül a néző nem veszti el a fonalat. És nevet. Pedig ha közöttük lenne, nem nevetne! Még a színész sem szeretne lenni, aki lassan azt sem tudja, kit játszik.

Ahogy John Cleese, a Monty Python világhírű komikusa megfogalmazta: „A bohózat: ami az emberrel történik élete legrosszabb napján”. De egy csoda korban mindenkinek lehet legrosszabb napja… egyszerre.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Virtuóz vígjáték a Woody Allen ősatyjaként is számontartott Groucho Marx életéről. Zseniális humorú monológok és rövid szkeccsjelenetek váltják egymást, amikből kiderül, hogy lett egy New York-i csóró kiskölyökből a humoripar és showbiznisz fenoménja. Stand up, varieté, kabaré és egy út a világsikerig – nőkkel, aranyköpésekkel, Hollywood és a csillogás sötét oldalával.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Ajánló


Tarlington. Mervyn, a kisvárosi szálloda recepciósa mindig arra várt, hogy életének dögunalmát fölkavarja egy igazi dráma. Amikor lövés dörren az…

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre,…

A hányattatott sorsú román drámaíró, Ion Luca Caragiale a nagyvárosi kisemberről írt megcsalós, félreértős, egymást körbehajszolós vígjátékot, ami Hamvai Kornél…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!