Program


2017. Humor Hétvége Az utolsó hősszerelmes

2017. Humor Hétvége Az utolsó hősszerelmes

Neil Simon: Az utolsó hősszerelmes - Humorfesztivál 2017


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 17. péntek, 15:00

Váci Dunakanyar Színház - Humorfesztivál 2017

vígjáték

2 óra 40 perc, 2 szünettel

Barney Cashman, a tisztességes és hű férj úgy dönt, enged évek óta tartó, csillapíthatatlan kíváncsiságának, és egyetlen felejthetetlenül romantikus délutánra próbára teszi saját magát; házasságtörésre készül. A körülményes figura titokban édesanyja lakására hívja az áhított nőt. Tervez, kalkulál, kombinál.  Mesterien készíti elő az izgalmas eseményt, ám mindenre ő sem gondolhat, az egyetlen délutánból zűrzavaros légyottok sora születik. A téma pikáns, a helyzetek fordulatokkal telik, a feszültséggel pedig az idő szűke játszik, hiszen a lakás csak néhány órára az övék.

E briliáns vígjátékban Neil Simon páratlan finomsággal ötvözi a sziporkázó humort és a keserű igazságot. Csupa lendület, pazar nyelvi párbajok és egy fergeteges szereposztás!

Ajánlatunk


Minden normális, modern férfinak három menyasszony az ideális, csak légiutas-kísérők legyenek, és menetrend szerint elkerüljék egymást.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Író: PETR ZELENKA Amikor a rutinos-cinikus PR-guru megtudja, hogy David Beckham állítólag lefeküdt az egyik asszisztensével, bevet mindent, amit húszéves pályafutása alatt megtanult, hogy címlapon tartsa az ügyet. Botrányos vígjáték a bulvármédia kulisszatitkairól, egy profi hazugsággyárosról és a hívatlan lelkiismeretről.

Ajánló


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Az ötszereplős, végletekig feszített színmű felér egy mesterkurzussal, ha érzelmi zsarolást, házassági titkolózást és szerelmen belüli hidegháborús taktikát tanulnánk. Persze…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!