művész


Canarro

Canarro

A CANARRO magával ragadó zenéje a tradicionális gipsy jazz, más néven a manouche swing köré épül. Zenéjük igazán szerteágazó, melyre nagy hatással volt Django Reinhartd és a francia, valamint a magyar cigányzene szeretete. Saját és ismert dallamok, köztük film betét dalok, egy igazán különleges hangzásban: a Django swing, a…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

A CANARRO magával ragadó zenéje a tradicionális gipsy jazz, más néven a manouche swing köré épül. Zenéjük igazán szerteágazó, melyre nagy hatással volt Django Reinhartd és a francia, valamint a magyar cigányzene szeretete. Saját és ismert dallamok, köztük film betét dalok, egy igazán különleges hangzásban: a Django swing, a tangó, a bossa-nova, a magyar békebeli sanzon és jazz-zene stílusában ötvözve kerülnek feldolgozásra, a jazzre jellemző zenei szabadsággal. A swinges lüktetésű manouche dallamokat, olykor magyar népzenei elemekkel keverve, új, teljesen egyéni stílust teremtenek zenéjükkel.

A zenekar elsőként képviseli hazánkban ezt a műfajt. Izgalmas zenei utazásban varázsolják elénk a 20-30- 40- es évek Európai swing és jazz zenéjét, fiatalos, dinamikus, improvizatív stílusban, felemelő dallamokon keresztül.

Szakál Tamás – hegedű

Sidoo Attila – gitár

Jakab Viktor - gitár

Soós Márton - bőgő.

Cseh Balázs – dob

Kovács Zoltán - zongora

Musique de l'Europe Festival

Musique de l'Europe Festival

MOMkult
  • Fellépő

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!